Menu
Kategorier

Skrevet af den 9 jul, 2018 under Feminisme, Lgbt | 0 kommentarer

Lesbisk revolution nu!

Et fast ritual i alle vestlige lande er i dag at der afholdes Prideparader. Her kan LGBT+diverse andre bogstaver – eller skal vi ikke bare kalde det minoritets-alfabetsuppen? – fejre sig selv. Endnu vigtigere er det dog at majoritetssamfundet kan fejre sin egen selvforståelse som tolerant og rummelig. Jo mere Pride er blevet til en fest for alle, der vil anerkendes af andre som rummelige og mangfoldighedspositive, desto mere bliver prideparaderne overrendt af levebrødspolitikere og repræstentanter fra multinationale virksomheder. 

Det ligger ligesom i luften, at pride skal være en glitterfest med lige så meget politisk bid som overkogt spagetti. Panikken må derfor bryde ud når nogen påtager sig opgaven som “killjoy’er”, som dem der ødelægger den gode stemning ved familiefesten ved at påpege, at der er skeletter i skabet. 

Og det var lige præcist det som skete da det lykkes en gruppe radikalfeministiske lesbiske aktivister at komme forrest i Londons Prideparade og sågar kortvarigt stoppe denne ved at lægge sig fladt ned og nægte at flytte sig.

LGBT mediet PinkNews – af deres kritikere også kaldet PenisNews – berettede ganske rystet over disse radikalfeministiske lesbiskes demonstration – og mainstreammedierne fulgte med, sågar Jyllandsposten skrev med forarget stemmeføring om dette brud på glitter-etiketten. Denne lille gruppe modige kvinder blev beskyldt for at være transhadere, transfober og så selvfølgelig TERF’s. Med andre ord, en lille gruppe hekse angreb i disse mediers øjne ud af rendyrket ondskab fællesskabets fejring af sin egen selvgodhed.

Det deres demonstration faktisk handlede om var imidlertid en ganske fredelig protest mod at radikale transaktivister i ledtog med folk fra queer-bevægelsen og den intersektionelle feminisme prøver at shame og blame lesbiske til at acceptere personer født med en penis som sexpartnere, hvis disse “identificerer” sig som lesbiske kvinder. Man er nemlig i disse kredse transfobisk, hvis man ikke vil anerkende, at en penis kan være et kvindeligt kønsorgan og at nogle lesbiske derfor har en penis. I disse queere tider, hvor et homoseksuelt ægteskab kan bestå af to personer med modsat biologisk køn, er der altså en lille gruppe lesbiske radikalfeminister, der kæmper for retten til at definere deres egen seksuelle orientering. Og det er selvfølgelig for galt! De kæmper også for, at man kan være en biologisk kvinde der bryder med kønsrolleforventningerne til kvinder uden, at det gør en til en mand. De har den meget umoderne holdning, at man godt kan elske fodbold, combatboots og kvinder uden nødvendigvis at være en mand. 

Det er sørgeligt, at vi er kommet så vidt, at Priden opfatter det som et uacceptabelt budskab, at de fleste lesbiske ikke er til penis – og at mange af os er gendernonconforming. LGBT+ bevægelsen har det svært med biologiske kvinder, der hverken dyrker penis eller kvindelighed som en fetish. Der er derfor brug for en lesbisk revolution rettet mod glitter-normen, der bliver stadigt mere kvindefjendsk. L skal ud af LGBT, så vi igen kan få lov til at være os selv uden at nogen født med en penis skal fortælle os hvem vi skal elske og hvordan vi skal forstå vores køn.

https://www.google.dk/amp/s/www.independent.co.uk/news/uk/home-news/anti-trans-protest-london-pride-parade-lgbt-gay-2018-march-lesbian-gay-rights-a8436506.html%3famp

https://www.pinknews.co.uk/2018/07/07/anti-trans-group-allowed-to-lead-pride-in-london-march-after-hijack/

https://jyllands-posten.dk/premium/briefing/ECE10741677/pride-i-london-kom-ud-af-kontrol-paa-grund-af-radikal-feministisk-gruppe-saadan-noget-maa-aldrig-ske-igen

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *