Menu
Kategorier

Skrevet af den 23 jan, 2010 under Ikke kategoriseret | 20 kommentarer

Jeg skammer mig!

Jeg skammer mig.

Jeg skammer mig over at være dansk.

Jeg skammer mig over at være statsborger i Danmark.

Jeg skammer mig over at være folkekirkekristen.

Jeg skammer mig over at det land jeg elsker har fostret en politiker som Jesper Langballe, hvis tilsvining af landets muslimer endnu engang har bevidst, at der ikke er nogen grænse for hvad Dansk Folkeparti tillader og accepterer af verbale overfald på landets muslimske borgere.

Jeg skammer mig over, at vi har en regering, der har et sådant parti som sit støtteparti.

Jeg skammer mig over, at have en statsminister, som ved at tie samtykker med Dansk Folkepartis kampagne mod 200.000 af vore medborgere.

Jeg skammer mig over et retssystem, som sikkert vil lade Jesper Langballes udfald forblive upåtalt. Jeg skammer over at leve i et land, hvor kampen for ytringsfriheden er blevet til en kamp om at få lov til at slå ihjel med ord, så længe man ikke har mulighed for at gøre det med våben.

Jeg skammer mig over, at være medlem af et trossamfund hvor en mand som Jesper Langballe kan få lov til at være præst.

Jeg skammer mig over, at man i Danmark ikke kan diskutere islam uden at forfalde til vulgariteter og ondskabsfuldheder.

Jeg skammer mig over, at den altid nødvendige religionskritik bliver fordrejet til en politisk hetz mod en af samfundets minoriteter.

 

Men en ting er sikkert:

Jeg nægter at give min stemme til partier, som samarbejder med Dansk Folkeparti.

Jeg nægter at give min stemme til partier, som tier overfor Dansk Folkepartis ondskab.

Og som folkekirkekristen tager jeg hermed på det skarpeste afstand fra Jesper Langballes udfald. Vi er (desværre) medlem af samme kirke, men jeg har intet åndeligt fællesskab med ham.

Og så håber jeg på, at den danske befolkning må få øjnene op for hvad Dansk Folkeparti er ved at gøre ved vores dejlige land. De siger de vil forsvare Danmark – men de er den største trussel mod vores nation og de værdier, som den bygger på.

Selvfølgelig skal man tage afstand fra de forbrydelser, der begås i islams navn. Selvfølgelig skal vi ikke acceptere kriminalitet der begås af muslimer. Men vi må ikke acceptere, at 200.000 af landets borgere lægges for had. Hvis vi tier overfor Jesper Langballes verbale terrorisme gør vi os medskyldige i hans verbale voldtægt og hans verbale mord. Og spørgsmålet er så også hvor længe de rabiate islamhadere vil kunne nøjes med ord…

20 Kommentarer

 1. du er da utrolig from, når du sådan skammer dig på andre vegne. Det er næsten som om du selv har en finger med i det.
  Med venlig hilsen Claes

 2. Hmm, Jesper langballe siger hvad han mener og brokker sig over nogle mennesker.

  Hold du nu bare SELV op med at dømme andre og med at brokke dig over andre! Bare koncentrer dig om ikke selv at være dømmende og hadfuld!

 3. Kære Karen,

  du har fuldstændig ret!

 4. Hvorfor tie netop over for Jesper Langballe ? der kommer mange andre udtryk over for “kristne dansker”, skal der også ties om dem?? eller er vi kommet dertil, hvor alt kan siges om os “vantro” og vi intet kan sige modsat mod andre tros samfund ?? jeg sir´ hvad jeg vil – og det er :” Kan du ikke lide lugten i bageriet, så smut.”
  Med venlig hilsen
  Helle Gettermann

 5. Ja. du kan roligt skamme dig, men pas på du ikke får ømme knæer for dine knæfald for islam, desvære også mange andre,hvis du ville følge med i hvad det er der foregår i bla. danmark om hvor mange der ser på det som dig, så kan jeg godt fåstå der så mange muslimer der føler sig som verdens herrer.

 6. Claes: Man kan skamme sig på andres vegne hvis man er så uheldig at indgå i et nationalt eller religiøst fællesskab med dem. I øvrigt kræves det jo i tide og utide, at muslimerne skal tage afstand fra andre muslimer, når de har begået noget forkasteligt. Hvorfor gælder denne regel ikke også for kristne og for danskere?

  ???: Den der tier samtykker – og jo, man har lov til at sige fra når nogen bevidst lyver og taler nedsættende om andre.

  Helle: Vi skal sige fra overfor uret lige meget hvem den rettes imod – derfor også når den rettes mod muslimer. Og mht. den der “rejs hjem” retorik så fortæl mig lige hvor “hjem” er for folk der er konverteret til islam eller som er født og opvokset her i landet og har dansk statsborgerskab. Eller mener du måske, at kun folk af en bestemt race og en bestemt religion kan have Danmark som “hjem”?

  Svend: Jeg falder ikke på knæ for islam – men jeg anerkender at muslimer er mine medmennesker – skabt i Guds billede lige som mig. Og ja, der findes muslimer, som føler sig overlegne overfor andre – og der findes så sandeligt også mange ikke-muslimer, som f.eks. Langballe, som føler sig overlegne overfor andre. Sjovt at du intet har at indvende mod hans arogance. Måske fordi du mener, at danskere har lov og ret til at føle sig overlegne…?

 7. Jeg kan kun sige til Karen: Jeg er enig. Vi har her i landet ytringsfrihed under ansvar for lovgivningen. JL har langt, langt overskredet både injurie- og racismeparagraffernes rammer.

  Det skamfulde er, at han (trods politianmeldelse) formodentlig IKKE kommer til at stå til ansvar for sine udtalelser.

  Han har lov til at mene hvad han vil. Men han (og de kommentatorer, som åbenbart er enige med ham) har ikke hverken lov eller ret til at forlange, at deres hadefulde løgne skal have lov at stå uimodsagt.

 8. Kære Kaaren.
  Du har en pointe i det, at vi ofte kræver at muslimer skal tage afstand fra dette eller hint, som andre muslimer har gjort eller sagt. Men du synes som de fleste andre, at det ikke er rimeligt. Så hvorfor lige tage den skik op?
  Det bliver ofte for billigt at skamme sig på andres vegne og måske også lidt hyklerisk. For føler vi virkelig den skam, eller er det noget vi skilter med for det gode syns skyld? Jeg synes stort set, at vi skal nøjes med at skamme os over noget, vi selv har gjort, hvis vi der virkelig føler skam, og selv der skal vi nok helst holde det for os selv.

 9. Kære Claes

  Man kan ikke kræve af alle muslimer, at de skal tage afstand fra hvad andre muslimer gør af ondt – men det er vigtigt, at der faktisk er nogen, der gør det. Jeg vil ikke kræve af alle danskere, at de tager afstand fra Langballe, men jeg synes, at det er vigtigt, at der er nogen der gør det.

  Og ja, jeg skammer mig virkelig over Langballe og Co. og hvad de gør ved mit land og ved min tro. Jeg skilter ikke med noget for at få ros – jeg forsøger at give udtryk for min fortvivlelse og sorg over hvad de er ved at gøre ved mit land.

 10. Kære Karen M.Larsen

  Tak skal du have for en gang hadefuldt vrøvl som du får hældt ud af begge ører. Du er jo dybt patetisk med al din skamfuldhed.

  I virkeligheden er det jo blot et dække for en totalt dhimmificeret attitude overfor det nye islamiske herrefolk her til lands.

  Skam du dig bare løs, mens muslimerne udøver vold og hærværk overfor danskerne. Senest er min nevø blevet overfaldet og tæsket af en flok arabiske muhamedanere. Måske skammede han sig bare ikke nok, og udviste ikke “respekt” overfor korankrigerne, sådan som det er påkrævet af en god dhimmificeret vantro.

  Lad mig skære det ud i pap for dig.
  Jeg er stolt af at være dansk. Jeg er stolt af min slægt og ophav. Jeg kommer aldrig nogensinde til at bukke nakken overfor muslimske kolonister, og jeg vil arbejde ihærdigt resten af mine dage, på at stoppe den muslimske erobring af Danmark!

  Jeg har nemlig kærlighed og respekt tilovers for mine danske efterkommere, dem som sandsynligvis kommer til at opleve et sandt islamisk ragnarok når muslimerne når antalsmæssigt over den kritiske masse.
  I modsætning til dig som udviser stærkt neurotisk appeasende tendenser, i din iver efter at bukke nakken og fornægte din egen slægt og land.

  I stedet pakker du det så ind i højtravende farisæisk moralisme, i håbet om at vi alle kan klappe dig på skulderen og sige; “du er i sandhed et “godt” menneske”.

  Spar mig for din kvalme socialistiske politiske korrekthed, den er til at brække sig over.

 11. Din logik er den samme som nazisternes: Vi har en minoritet indenfor vores lands grænser som snart vil tage magten fra os – hvis vi ikke griber til en nådesløs kamp nu, sålænge vi er stærkest. Sådan kan en majoritet retfærdiggøre overgreb mod en minoritet.

  Men svar mig så – hvad skal vi gøre ved landets 200.000 muslimske borgere, som du påstår snart vil omdanne vort fædreland til et muslimsk helvede? Skal vi fordrive dem? Internere dem i koncentrationslejre? Gasse dem? Har du en eller anden moralsk grænse for hvad vi må gøre ved muslimerne – eller mener du, som nazisterne, at moral er noget pladder som vi skal frigøre os fra?

 12. alle har ret til & leve i det her land. hvorfor fúck skalle alle se ned på alle muslimer bare fordi der nogen af dem der gør noget dårligt. tænk over hvor mange danskere der har gjort de samme ting som muslimer? prøv & tænk på hvis i var flygtninge & rejste til et andet land & alle fúcking mennesker som nogen af jer kigger så meget ned på jer?

 13. At skamme sig over sine medmennesker, fordi de har andre meninger, er præcis det middel man anvender i de egne af verden, hvor familiens hæder sidder mellem benene på samfundets kvinder – specielt deres døtre.

  At føle skam over andre er vejen i mod fordærv. At fremsige sine egne meninger for at få andre at anamme, at der findes uenighed i en sag er klogt.

  Skam og skyld har terroiseret religionen siden den første tyran opfandt den monoteistiske “gud”, som han var bedste ven med – og alle andre fjender af!

  Jeg havde nær bedt dig om at skamme dig! Men jeg vil ikke give dig mere skyldfølelse, end du allerede har. Et eller andet sted har jeg ondt af dig. Du har svært ved at se lyset på grund af al din fokusering på det, du mener er mørke.

  Fred og ro ønsker jeg dig

 14. Du har det øjensynligt fint med at der bedrives ondsindet hetz i dit navn – men måske du skulle tillade, at andre ikke har det fint hermed.

 15. Den gode Helle Gettermans problem er da til at overskue, når der åbenbart kun findes én kristen DANSKER – jeg er da mere bekymret for Jannik Thorsen, der opererer med ordet dhimmificeret – oven i købet 2 gange – jeg aner ikkr, hvad manden mener – bortset fra, at han åbenbart er uenig med Karen M. Larsen.
  I øvrigt er jeg langt hen ad vejen enig med Karen M. Larsen – hvornår har nogen sidst set en overskrift a la “2 kristne begår butikstyveri” eller “4 ateister efterlyses”? – Nej, vel?
  Til gengæld kan jeg ikke finde ´det fjerneste spor af SOCIALISME hos Karen M. Larsen, som samme Jannik Thorsen i sin bevidstløse analyse mener – det er jeg da ked af, for jeg bekender mig gerne til socialismen – og i høj grad til kristendommen – og det er vist mange år siden, at det har været “politisk korrekt”.
  Dermed har jeg ikke skrevet, at det er problemfrit, at vi huser så mange af en anden kultur end vores oprindelige her i landet – det oplever jeg som skolemand jævnligt – men de problemer løses ved samtale og ikke med skinger skrigen op.
  Jeg vil dog tillade mig en enkelt generalisering: Jeg var i mange år stærk modstander af Danmarks medlemskab af EF/EU, men da jeg efter 2001 kom til at kigge mig til siden for at se, HVEM, jeg var sammen med, valgte jeg at foretrække en behersket EU-tilslutning frem for den muddergrøft, hvorfra socialnationalisternes rascistiske og hadefulde råb lød – og i øvrigt holde mig til Jesus Kristus, hvis kærlighed også omfatter de styrende i vores land, hvis krigsløgne, sociale bedrag og fremmedhad i et kommende retsopgør vil sende dem under sikrede forhold.
  Men Guds nåde er netop GRÆNSELØS.

 16. Jeg skammer mig over du er dansker!

 17. Der bliver snart trængsel i skammekrogen – og nok en hel del skubben og skænden, hvis der både skal være plads til Per Courtsen og Karen M. Larsen – med mindre det da er mig, Per Courtsen skammer sig over – og så oven i købet på min fødselsdag….
  Men han kunne da godt ha´ pyntet på det med et lille komma for forståelsen og den gode tones skyld.
  Jeg skammer mig ikke over, at hver 8.dansker stemmer på DF – deres holdninger har jo nok ligget indkapslet i andre partier de sidste 30-40 år – men jeg ÆRGRER mig over, at halvdelen af de stemmeberettigede finder det passende at stemme på partier, der er afhængige af socialnationalisterne for at beholde deres magt.
  …og tænker med vemod og våde øjne tilbage på, hvordan de ungarnske flygtninge i 1956 på flugt fra det kommunistiske diktatur blev modtaget på Hovedbanegården af kvinder med kager og smørrebrød – og mænd, der skulderskubbende prøvede at hjælpe en flygtning..
  Ak ja, skriver jeg gamle mand…

 18. …og endnu en gang – af ren, naiv og åben nysgerringhed – et spørgsmål til herrefolksundersåtten Jannik Thorsen:
  Hvad betyder dhimmificeret – som du bruger 2 gange? – eller hvad skulle der have stået?
  Selv 40 års erfaring som dansklærer hjælper mig ikke her – men måske er det uvedenhed – måske BETYDER det noget…?

 19. ..nej, der skulle ikke have stået “uvidenhed”…

 20. Kære Per

  Dhimmi er den arabiske betegnelse for jøder eller kristne hvis områder var blevet erobret af muslimerne. De fik lov til at leve i den muslimske verden hvis de anerkendte det muslimske overherredømme og hvis de betalte en særlig skat.
  Dhimmificeret er man i henhold til den islamofobiske retorik hvis man ikke har forstået at de danske muslimers tilstedeværelse i Danmark er et led i et muslimsk erobringstogt. Ligesom man antages at handle ud fra en dhimmi-agtig frygt for de muslimske erobrere hvis man f.eks. synes at det er ok at muslimske børn ikke tvinges til at spise svinekød i børnhaven.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *