Menu
Kategorier

Skrevet af den 10 apr, 2011 under Ikke kategoriseret | 2 kommentarer

Nej tak til hadprædikanter

Det er kommet frem, at ungdomsafdelingen i Islamisk Trossamfund har inviteret den meget kontroversielle prædikant Bilal Philips til at være hovedtaler i forbindelse med en konference på Nørrebro. Bilal Philips har bl.a. gjort opmærksom på sig selv vha. heftige udfald mod homoseksuelle, herunder kravet om dødsstraf for homoseksuelle!

Det er ikke godt at vide hvad der har fået Islamisk Trossamfunds ungdomsafdeling til at tro, at en sådan mand kan tjene som forbillede for landets unge muslimer. At denne invitation er en foræring til dem, der elsker at lægge landets muslimer for had, kan der desværre ikke være nogen tvivl om.

Lad mig derfor understrege: Islam behøver ikke at tolkes homofobisk – og den højrefløj, der med næb og klør bekæmper rettigheder til lgbt personer, er mere end hyklerisk når den råber op om homofobi i islam.

Men når det så er sagt, så kan det under ingen omstændigheder tolereres at en person, der opfordrer til drab på homoseksuelle, æres ved at få lov til at tale ved en konference i Danmark.

Islamisk Trossamfund bør derfor erkende, at invitationen af Bilal Philips var en seriøs fejltagelse, aflyse hans deltagelse, og tage kraftigt afstand fra hans holdninger.

2 Kommentarer

  1. Karen, i det gamle testamente står der, at homosexuelle skulle stenes, så hvad er forskellen?

  2. Faktisk står der ikke noget i Koranen om at mænd, der har sex med mænd, skal henrettes.

    Hvis en kristen prædikant krævede dødsstraf for homoseksuelle ville jeg så sandeligt også sige fra!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *